Team Varego

 

Wilfred van Reen

Wilfred van Reen

Eigenaar

Wilfred is directeur-eigenaar en een man van zijn woord. Zijn grenzeloze ambities in combinatie met een gezond stukje ongeduld vertalen zich in een strakke planning op de werkvloer en geweldige betrokkenheid bij projecten – het liefst van begin tot eind. Houdt Wilfred zich even niet met de zaak bezig, dan stort hij zich op het gezinsleven, voetbal en mooie auto’s.

Norbert Goedkoop

Norbert Goedkoop

Eigenaar

Norbert is een geboren ondernemer. In de functie van directeur-eigenaar gaat hij over het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. Een verantwoordelijkheid waarbij zijn hands-on mentaliteit en proactieve werkwijze goed van pas komen. Als Norbert niet aan het werk is, blust hij regelmatig een brand(je). Net als bij Varego, houdt hij in zijn brandweeruniform alles graag onder controle.

Gerda van Reen-Ilbrink

Gerda van Reen-Ilbrink

Financiën/HR

Gerda lijkt de term ‘allround’ te hebben uitgevonden. Haar functie van administratief medewerkster reikt veel verder dan alleen de boekhouding en het regelen van personeelszaken. Gerda is de spil op kantoor. Ze geniet van de vrijheid die ze krijgt in haar werk en is zeer nauwkeurig. Buiten kantoortijden gaat alle aandacht naar haar kinderen en gooit ze regelmatig een balletje op tijdens volleybal.

Wilco Zomer

Wilco Zomer

Sales

Wilco is een heus verkooptalent. Zonnepanelen zijn z’n specialiteit. Voor het beste resultaat is deze trouwe man en vader van drie bereid net een stapje verder te gaan. Dankzij een gezonde mate van brutaliteit, weet ‘Willie’ deuren te openen die normaal gesproken gesloten blijven. De scoringsdrang wordt voortgezet tijdens het sporten, waarbij Wilco in goed gezelschap is van zijn collega's.

Nicolien Leeflang

Nicolien Leeflang

Administratie

Nicolien doet haar achternaam eer aan door alles uit het leven te halen. En hopelijk zo lang mogelijk. Deze spontane moeder heeft een brede interesse: van natuurfotografie tot aan saxofoon spelen. Ook is ze niet vies van stoere bezigheden zoals motorrijden en bouwprojecten aan huis. Naast het assisteren bij administratie en facturatie, is Nicolien altijd in voor een gezellig praatje.

Ronald ten Broeke

Ronald ten Broeke

Projectleider/tekenaar

Ronald kan gerust de duizendpoot van Varego worden genoemd. Hij is monteur, tekenaar en inspecteur. Drie totaal verschillende specialisaties. Het is dan ook juist de afwisseling waar Ronald zich prettig bij voelt. Behalve voor meterkasten, heeft hij een bovengemiddelde interesse voor muziek en bezoekt hij regelmatig festivals om een luisterend oor te bieden aan artiesten. Alsmede aan vrouwelijk schoon.

Niels Tabor

Niels Tabor

Monteur

Niels leeft zich als eerste monteur voornamelijk uit op zichtwerk. Garages en schuurtjes technisch klaarmaken is waar hij zijn voldoening uit haalt. Maar ook voor hakken, frezen en boren draait Niels zijn hand niet om. Nieuwe technische snufjes maken hem oprecht blij, net als gezellig op stap gaan met vrienden, of een avondje op de bank met films en series.

Mark Röttger

Mark Röttger

Monteur

Mark is dé domotica-man bij Varego. Huiselijke elektronica is helemaal zijn ding. Deze eerste monteur voorziet talrijke huishoudens van stroom, centraal alsmede op afstand, en doet dat met veel precisie. Mark gaat vrolijk en opgewekt door het leven en duikt – eenmaal in het water – graag de diepte in. Zijn passies lopen uiteen van muziek tot aan Amerikaanse muscle cars.

Jeroen Reiff

Jeroen Reiff

Monteur

Jeroen begon bij Varego als stagiaire en is doorgegroeid tot monteur. Met zijn gezonde dosis creativiteit en humor draagt hij bij aan een leuke sfeer binnen het team. Jeroen is helemaal in zijn element als hij onder mooie weersomstandigheden zonnepanelen legt. Staat hij zich niet uit te sloven op het dak, dan loopt hij warm voor sporten en vrouwen.

Julian Hulscher

Julian Hulscher

Monteur

Julian is dé zonnepaneel specialist binnen Varego. Het leggen van de energieopwekkers vindt hij tevens het leukste aan zijn beroep. Julian alias ‘Hulsi’ staat bekend om zijn hulpvaardigheid, kalme houding en flexibele karakter. Op zijn tijd gaat er bij de monteur wel een lekker koud Grolsch biertje in. Bij voorkeur na afloop van een spannende voetbalwedstrijd. Geef hem eens ongelijk!

Frank van de Baan

Frank van de Baan

Monteur

Frank heeft een talent om van niets iets te maken. Ondanks zijn zwak voor een bekende voetbalclub uit Amsterdam, kent ‘Appie’ louter medestanders. Zowel privé als zakelijk weet de monteur de bal aan het rollen krijgen. Het maakt Frank dan ook niet uit of het te begeleiden team een trainingshesje of professionele werkkleding draagt, zolang hij de klus maar klaart.

Sander van den Bulk

Sander van den Bulk

Monteur

Sander is verantwoordelijk voor de elektriciteitsvoorziening in particuliere huizen. Of het nu om nieuwbouwprojecten, bestaande woningen of renovaties gaat; deze secure elektromonteur zorgt letterlijk voor spanning. Het feit dat geen dag hetzelfde is geeft Sander een extra boost, waar hij optimaal gebruik van maakt als hij in het weekend een raceauto de sporen geeft tijdens een rondje over het circuit.

Niels van Wessel

Niels van Wessel

Monteur

Niels wordt ook wel bestempeld als de sportieveling onder de leerling monteurs. Behalve op elektrotechniek, stort hij zich veelvuldig op het trappen tegen een balletje. Op het veld én achter de computer. Deze voetballer annex gamefanaat is bovendien altijd vriendelijk en gaat gezelligheid niet uit de weg. Niels zijn voorkeur voor variatie vertaalt zich in verschillende bijnamen, waaronder ‘Nelus’.

Hemant ter Mate

Hemant ter Mate

Monteur

Hermant schijnt in zijn vrije tijd regelmatig gespot te worden in een blauw trainingspak. De ‘blauwe man’ kan dan ook wel een comfortabele outfit gebruiken, gezien zijn sportieve leven naast een drukke baan als leerling monteur. De afwisselende werkzaamheden bij Varego zijn Hermant overigens niet vreemd; de volleerd familieman weet zich als geen ander aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Koen Wijgman

Koen Wijgman

Monteur

Koen is de vrolijkheid zelve. Soms loopt hij over van enthousiasme, maar dat is tegelijkertijd ook zijn charme. Zolang deze leerling elektromonteur iets om handen heeft, is hij in zijn element. Daarnaast kan Koen zijn energie kwijt bij het helpen van zijn vader en het luisteren naar hardcore muziek; een passie die hij bovendien graag met zijn vriendin deelt.

Sverre Schotpoort

Sverre Schotpoort

Monteur

Sverre houdt wel van een verrassing. Geen wonder dat hij op z’n plek is bij Varego: geen dag is hier hetzelfde. De collegiale leerling monteur gebruikt zijn sociale vaardigheden net zo eenvoudig onder werktijd als daarna, tijdens feestjes. Er zijn maar weinig dames bestand tegen de chille vibes van Sverre. Met hem in de buurt is het gegarandeerd gezellig!

Bert Nikkels

Bert Nikkels

Monteur Industries

Bert is de rust zelve, maar evengoed in zijn element in bedrijvige omgevingen als de industrie. De gedreven elektromonteur is graag ‘in control’. Schakel- en besturingskasten zijn hem op het lijf geschreven. Wanneer Bert de kasten verruilt voor de motor, zet hij die trend vol gas voort. Afremmen doet hij slechts op verzoek van zijn gezin. Met veel liefde overigens.

Sander Bruil

Sander Bruil

Monteur

Sander is naar eigen zeggen altijd in voor een feestje. Echter, meer dan deze Bezige Bij zou willen toegeven is hij vooral ook een gezellige huismus. Het liefst zit Sander namelijk hele dagen thuis. Bij klanten welteverstaan, om installaties te verzorgen. Wie de koffie (of het bier na vijven) rijkelijk laat vloeien, heeft aan deze monteur de ideale partner.

Thijs Streppel

Thijs Streppel

Monteur

Thijs houdt van aanpakken. De leergierige monteur begint elk project met evenveel positieve energie, al heeft hij wel een lichte voorkeur voor het aanleggen van totaal nieuwe installaties. Logisch! Zijn doorzettingsvermogen helpt Thijs op meerdere vlakken gestelde doelen te bereiken. Want techniek is mooi, maar met vrouwelijk schoon en een feestje op z’n tijd is natuurlijk ook weinig mis.

Duco Hummelink

Duco Hummelink

Monteur

Duco brengt alle kennis die hij opdoet bij zijn HBO studie elektrotechniek, regelrecht in de praktijk. Leren doet deze (altijd) vrolijke monteur en groot muziekliefhebber dan ook in een stroomversnelling. In programmeren ziet hij toekomst, en grote projecten zijn helemaal zijn ding. Zolang Duco maar iets ‘werkend’ kan maken en daarbij alle stappen binnen het elektrotechnische proces mag doorlopen.

Wij adviseren u graag over onze diensten.

Contact opnemen