Ons bedrijf

 

Ervaren in jaren, jong van geest; dat is wat typerend is voor Varego Elektrotechniek. Wij denken graag mee én vooruit. Kwaliteit is wat ons betreft pas echt wat waard als het ook duurzaam is. Al onze ogen zijn daarom gericht op de toekomst. Uiteraard mét behoud van de (24 uurs-) service in het heden.


Starten met ruim 20 jaar ervaring op zak

Varego Elektrotechniek is een initiatief van directeur-eigenaren Wilfred van Reen en Norbert Goedkoop. Zij richtten het bedrijf in juli 2008 op. Samen waren de heren op dat moment al goed voor meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek.

Gevestigd aan de Oudhuizerstraat te Klarenbeek, fungeerde de woning van Wilfred in eerste instantie als ‘hoofdkwartier’ van Varego. De keuken werd omgetoverd tot bedrijfskantine en de container in de achtertuin deed dienst als opslagplaats voor alle materialen.


Non-stop groei

Al gauw werd duidelijk dat uitbreiding noodzakelijk was om ook in de toekomst klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. De komst van Ronald ten Broeke in 2011, Varego’s eerste personeelslid, bleek meer dan welkom. Binnen een jaar tijd kreeg het drietal versterking in de vorm van twee extra monteurs.

Op 1 maart 2012 verhuisde Varego haar activiteiten naar de werkplaats aan de Veldkantweg in Eerbeek. Gedurende de jaren is het personeelsbestand onverminderd blijven groeien met jonge en bedreven medewerkers. Ook tijdens de economische crisis. In 2018 was het moment om de Veldkantweg te verlaten en te verhuizen naar de Ringlaan 5 te Eerbeek om opnieuw aan de groei te kunnen voldoen.


Kwaliteit & service gewaarborgd

Tegenwoordig bestaat team Varego uit dertien vaste mankrachten. De kwaliteit en service van ons bedrijf is daarmee volledig gewaarborgd. Evenals de oplossing voor al uw toekomstige vraagstukken op het gebied van elektro- en installatietechniek.

Welkom bij Varego Elektrotechniek. Wij zijn u graag van dienst!

 

Wij adviseren u graag over onze diensten.

Contact opnemen